<![CDATA[MODERNI MAMMA - Blog]]>Mon, 16 Mar 2020 00:22:06 +0200Weebly<![CDATA[Boho meikkejä ja koti iltoja]]>Sat, 14 Mar 2020 19:11:14 GMThttp://modernimamma.com/blog/boho-meikkeja-ja-koti-iltoja*Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri Kamppi myymälän kanssa
*Commercial cooperation with Ruohonjuuri Kamppi store
Aurinko näyttäytyy jo enemmän, ihanaa vai mitä! Samalla sitä toivoo vielä jostain vähän lisää energiaa, jotta jaksaisi siivota pölyt nurkista ja ikkunoista. Kesä alkaa olla jo mielessä ja kaikenlaisia pikku matkoja oli jo varattuna kalenterissa ennen kesää, mutta Koronavirus taitaa nyt estää ne. Sellaisia pieniä happihyppelyitä olisi kyllä kaivannut!
 
Piristyksenä sain Ruohonjuuresta BOHO meikkejä testattavaksi. Olen kovin tykästynyt varsinkin Gypsy Volume Mascaraan, Bohon Orage -luomiväriin ja peiteaineeseen. Gypsy Volume Mascaralla saa pituutta ja tuuheutta reilusti lisää, verrattuna moneen muuhun mascaraan. BOHO Green on ranskalainen kosmetiikkasarja ja eettisesti ja ekologisesti hyvä valinta. Tuotteissa on käytetty luomulaatuisia raaka-aineita ja pakkaukset on tehty pahvista ja lisäksi niissä käytetään lasia, sekä saarnipuuta.
 
Bohon siveltimet ovat myös hyviä ja sopivan pieniä kooltaan. BOHOn huulipuna on myös ihana, sekä kestävä. Sävy on Desire, todella herkullinen! Huulipunan sävy sopii kivasti valkean paidan ja sinisten farkkujen kanssa. Tiedossa on nyt varmasti paljon koti iltoja, kun muutakaan ei voi. Ajattelin alkaa lukemaan enemmän kirjoja, neulomaan ja maalaamaan - tehdä asioita, joille ei ole muuten tarpeeksi aikaa. Helsingissä ulkoilualueet ovat ruuhkautuneet ja ihmekös tuo. Kaikki toivovat varmasti samoja asioita; turvallisuutta, terveyttä ja mahdollisuuden matkustaa -lähelle ja kauas. Mikä on silti kaikkein tärkeintä? Olla perheen ja läheisten kanssa ja elää ihan normaalia, tavallista elämää. Varmistaa, että lapset saa olla lapsia, pitää hauskaa, leikkiä, laulaa, tanssia ja että he saa paljon haleja <3

Boho meikit, meikkisiveltimet, sekä Lavera Matt`n Smokey Eyes -black saatu Ruohonjuuri, Kamppi myymälästä.

Ruohonjuuren Boho meikit nettikaupasta: www.ruohonjuuri.fi/search/?q=boho+meikit

Boho makeups & home evenings
 
Spring time and more light! Yes, we really need that, but...! Coronavirus is everywhere. Everyone has questions and more questions about that. There is no easy way to figure it out. I think, we have to just believe that it goes away. I think there is more and more people who wants to put effort to each others. We are one and everybody wants the same; safety, healthy and possibility to travel. What is still most important now? To be with our families and live normal everyday life. To make sure that children could be children and could play funny things, sing, dance and have lots of hugs <3
 
I got some nice BOHO makeups from Ruohonjuuri, Kamppi -store. My favourite is Gypsy Volume Mascara <3 Orage -eye shadow and beige clair cover cream are also very good products. The idea of BOHO makeups are awesome! Makeups are natural cosmetics from France. The brand is ecological and they use cardboard, glass and ash tree
for package. The BOHO desire lipstick is like cherry and suits with white shirt and with blue jeans. 
Boho makeups & Lavera Matt`n Smokey Eyes -black are presents from Ruohonjuuri, Kamppi store.


Boho makeups from online store: /search/?q=boho+meikit

​I really hope more health for whole world!
Hugs <3

Heidi
]]>
<![CDATA[SISUSTUSTA JA VINTAGE LÖYTÖJÄ]]>Sun, 09 Feb 2020 19:07:03 GMThttp://modernimamma.com/blog/sisustusta-ja-vintage-loytoja
Picture
Vintage korut. / Vintage jewellery, I just love it <3

Nyt on saatu ihana uusi tapetti seinälle makuuhuoneeseen ja oli niin hyvä päätös laittaa juuri tämä sävy. Tekee makuuhuoneesta pehmeän ja kutsuvan. Asunto alkaa pikkuhiljaa valmistua, vihdoin! Töiden ja arjen pyörityksen lomassa, asunnon laitto ei ole ollut jokapäiväistä, ei edes joka viikkoista. Mutta hiljaa hyvä tulee.
 
Tykkään kodista, jossa on myös värejä ja vintage -yksityiskohtia, kuten hanoja, koukkuja, peilejä ja vanhoja huonekaluja, niitä mummon vanhoja <3 Papan tekemä länkipeili etsii vielä paikkaansa, sekä taulut ja loput naulakot. Sitten on niitä pieniä korjaushommia, jotka korjaantuvat ajallaan.
 
Vintage -ihanuuksista puheenollen, Kalliossa on ihania Vintage-puoteja ja olen ihan hurahtanut niihin. Putiikeissa on ihana asiakaspalvelu ja se nyt vaan on niin tärkeää! Gatsby -juhlat tammikuussa oli ihana syy shoppailla vintage -koruja ja niitähän sitten löytyi. Pyrin ostamaan aina sellaisia koruja, joita käytän muutenkin. Olen maailman paras hävittämään koruja ja valitettavasti olen onnistunut hävittämään muuton yhteydessä kihlasormukseni, joka hankittiin aikoinaan Roomasta. Monta itkua olen itkenyt ja etsinyt upeaa sormusta ihan joka paikasta, mutta ei vaan löydy mistään! Uutta samanlaista sormusta on hankala löytää ja sitä varten täytyy tehdä nyt säästöbudjetti. Sillä aikaa fiilistelen vintage koruja ja ihanaa käpy-kimppua, joka on muisto häistämme. Meillä oli talvihäät kahdeksan vuotta sitten ja kimppu on hienosti säilynyt, muutoista huolimatta <3 

Home decor & Vintage jewellery
 
The new wallpaper is on the wall and I´m so happy! The colour is right and bedroom looks like more soft now. After work and with everyday life, the renovation is not so nice always. We are almost ready, but not yet. I like Vintage -details, like taps in the bathroom, coat racks, mirrors and furnitures at home. The old furnitures are from grandmothers, so they are very important for us. Home with old furnitures are more familiar for me, because of the story of them. Its so important that you can imagine nice memories from your family, grandmothers and grandfathers.
 
The Vintage -boutiques are so unique and nice places to find something special <3 You can find very nice places in Kallio, Helsinki. I was searching some jewellery from Kallio and I found so nice pieces, earrings and necklace. I put the jewellery to the Gatsby-party before on this year, but I use them also at everyday life.
Picture
Tapetti on nimeltään Lukko ja tämä kuosi ja sävy oli ollut pitkään minulla mielessä. Ostin tämän ihan kodin läheltä matkalla jumppa tunnille :)

Uusi asunto ja makuuhuoneen sisustus tarvitsi jotain pehmeää, jossa on menneen ajan lumoa. Tapetti antaa väriä juuri sopivasti ja sopii valkoiseen, sekä pellavaiseen sävymaailmaan.

Flower arrangement with cones and feathers is from our wedding eight years ago.
Uusi tapetti on aivan nappi valinta. / The new wallpaper, Lukko.
Heidi
]]>
<![CDATA[HYVINVOINTIA JA LAPPI LOVEA]]>Sat, 25 Jan 2020 19:13:55 GMThttp://modernimamma.com/blog/hyvinvointia-ja-lappi-lovea*Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri Kamppi myymälän kanssa
*Commercial cooperation with Ruohonjuuri Kamppi store Picture
Lappi ja sen lumo <3 Ah, nämä maisemat ja hiihtäminen täällä on vaan niin maagista. Olen muuten puoliksi lappilainen, moni ei sitä tiedäkään, heh. Voisin viettää Lapissa enemmänkin aikaa, jos se olisi mahdollista. Ehkä toiveilla on taipumusta toteutua. Olen kirjoitellut unelmakarttaan toiveita ja tavoitteita tälle vuodelle ja hyvinvointi on suuressa osassa. Ehkä tulen vielä pitämään workshoppeja ja joogaretriittejä Lapissa ja matkat lisääntyvät sinne. Omat juureni ovat Tornionjokilaaksossa ja isäni tutustutti minut lapsena luontoon, Lappiin, Pohjois-Ruotsiin, Pohjois-Norjaan, patikointiin ja jopa pilkkimiseen. Ei siis ole ihme, että luonto on toinen kotini, vaikka Helsingissä nyt asummekin. Luontoon pääsee kyllä täältäkin, vaikka se talo metsän reunassa aina välillä houkutteleekin.

Ruohonjuuren tuotteet ovat olleet taas kovassa käytössä ja osassa niissä on sellaista Lapin ja metsän lumoa <3 Kuusenkerkkä on yksi niistä. Se on monikäyttöinen tuote ja sopii smoothieen, teehen, puuroihin, kuin myös salaatinkastikkeeseen sekoitettuna. Itse laitan kerkkää oliiviöljyn sekaan ja puristan siihen vielä tuoretta sitruunaa. Toimii salaatinkastikkeena kivasti! Itse olen sellainen kokeileva kokkaaja, joka hujauttaa yrttejä aina reilusti, ei aina jaksa mitata ja kokeilee uutta, mutta silti tulee hyvää :) Olisin kokkikoulun kauhu :D Mies aina mittaa tarkasti kaiken ja jos toivon jotain ruokaa häneltä, hän tarvitsee siihen tarkan kirjallisen ohjeen. Minä sitten vaan heitän ohjeen ilmoille ja mies on, "että anteeksi kuinka" :) Arvatkaa, kumpi tekee kauppalistat ja kumpi vaan "menee" kauppaan?

Biomedin sinkkitipat on olleet myös koko perheen käytössä jo flunssankin vuoksi, mutta myös sen ennaltaehkäisyyn. Minulle ei ainakaan vielä ole tullut sen kummempaa flunssaa. Olen myös tehnyt marjaisia smoothieita lähes joka ilta ja näissä smoothieissa on myös kvinoa hiutaleita. Illalla kun tekee smoothiet valmiiksi arjen aamuja varten, niin helpottaa aamukiireessä kummasti. Kvinoa hiutaleita olen myös laittanut silloin, kun olen tehnyt tuorepuuroa. Ja tuotteet tietenkin Ruohonjuuresta. www.ruohonjuuri.fi

*Kuvissa näkyvät ruokatuotteet on saatu Ruohonjuuri Kampista.

WELLNESS & LAPLAND LOVE

Have you visit in Lapland? It is a magical place and all kind of outdoor sports is so fun in Lapland! My own roots are from Lapland and I could spend more time there if I could. I wish I could arrange some yoga retreats and wellness trips to the Lapland in future. My dad used to travel with me to the North-Sweden, Norway and all over in Lapland in Finland. The nature was really important for my dad and it was really familiar for me as well. Thats why I love nature <3 The memories from childhood with dad are gold <3 I live in Helsinki now with my family and nature here is so different. Some day we will live next to the forrest again :)

The products from Ruohonjuuri, Kamppi store has been so cool. You can see the Lapland magic which they have! You can put the Kerkkä to the smoothies and to the hot and fresh-cereals also. I use the Kerkkä with olive oil and fresh lemon as well, with the salad. Our whole family has been using Zink drops because of the flu season. It goes easily with water. 

You can see, I love smoothies <3 Smoothies are full of vitamins and I put also quinoa flakes with berries to the blender. 
The Kerkkä Smoothie
berries
Kerkkä
bananas
coconut milk
quinoa flakes
coconut manna

Quinoa flakes and Kerkkä are from Ruohonjuuri. The Luuliemijauhe is an age-old product from Lapland. You can get some collagen and other nutrients from Luuliemijauhe. You can shop the products from here; www.ruohonjuuri.fi.

*The products on the blogpost are presents from Ruohonjuuri, Kamppi store.
Picture
Biomedin sinkkitipat on flunssakauden pelastus. // Zink drops, tea & Luuliemijauhe.

Biomedin poron luuliemijauhe sopii hyvin ruoan laittoon ja meillä sitä on käytetty keitoissa, padoissa ja lämpimissä puuroissa. Tuote sisältää paljon ravintoaineita ja on ikiaikaisuudessaan hieno luonnollinen tuote ja muun muassa kollageenin lähde. 
Keto keksit sopii mainiosti meidän gluteenittomaan ruokavalioon ja ollut hyvä välipala luistelu- ja hiihto reissuilla. Keksit maistuvat mun mielestä parhaiten teen kanssa ja ihanat Pukka teen maut sopii sporttailujen jälkeiseen rentoutumiseen sohvalla. Sen jälkeen tulee sitten venyttelyt ;) 

Keto Cookies are good for gluten free diet and cookies are easy to take to the skating- and skiing trips. Cookies are yammy with Pukka tea, after sports. Tea, sofa and stretch ;)
Levi ja hiihtäminen <3 // Levi and skiing <3
Mukavaa talvea, toivotaan lunta myös Etelä-Suomeen!
Have a nice winter time!

Heidi
]]>
<![CDATA[Laiskiaisen metsäretki ja runo]]>Wed, 08 Jan 2020 22:00:00 GMThttp://modernimamma.com/blog/laiskiaisen-metsaretki-ja-runo
Laiskiais puku oli niitä suosikki joululahjoja ja tottakai se päällä täytyi päästä pienelle metsäretkelle. Luonto on vaan niin parasta, vaikka lunta ei paljon olekaan. Lunta odotellessa voi keksiä kaikkea muuta jännää ja meidän perhe on käynyt ahkerasti myös luistelemassa ja pelailemassa kiekkoa. Itselläni on ollut vaan vaikeuksia pysyä pystyssä, heh! Nyt kun työ ja arki taas rullaa loman jälkeen ja viikonloppu lähenee, niin odotan innolla taas uutta metsäretkeä. Meidän perheessä metsä taitaa olla jokaisen lempipaikka ja johtuu varmasti siitä, että olemme kasvaneet lapsuutemme metsän vieressä. Vaikka nyt asutaankin taas Helsingissä, niin kyllä se maaseutu vetää aina puoleensa. Toistaiseksi hyvä näin ja tammikuun loppu meneekin varmasti vauhdilla. Suunnittelen parhaillaan myös satujoogan tuntisisältöjä lapsille <3 Helmikuussa alan ohjaamaan lapsille satujoogaa täällä Helsingissä. Lapsoseni on sitä mieltä, että olen sellainen joogatäti, joka kertoo tarinoita :)

LAZY DAYS ON THE WOODS AND A POEM

Kid outfit is for lazy days and it is super nice. My kid wanted to wear it to the forest trip and I want that kind of outfit too now :) The nature and forest is so best place to be and our whole family enjoy that kind of environment a lot! We are from woods, haha. The job and everyday life is going again after holiday and I´m happy that weekend is almost here. Im planning my fairytale yoga classes for children again. Im going to teach fairytale yoga for kids from February in Helsinki <3
Dad & son <3
​"Sinä.
Seuraan sinua aurinkoon,
kuuhun, pahoihin päiviin, hyviin päiviin, tummimpiin hetkiin.
Sinä, olen kanssasi aina.
Lapseni."

Heidi Puurtinen
(runo on työkirjastani: "Meistä tuli perhe")

Laiskiais puku / Lindex
Kid outfit / Lindex

Heidi
]]>
<![CDATA[ASU VINKKI JA VAATEPUTIIKKI PORVOOSSA]]>Tue, 17 Dec 2019 15:36:31 GMThttp://modernimamma.com/blog/asu-vinkki-ja-vaateputiikki-porvoossa* Kaupallinen yhteistyö FIG'S Fashion, Porvoo kanssa
* Commercial collaboration with FIG'S Fashion, Porvoo
Joulu on jo ovella ja viimeinen työviikko ennen joululomaa on ohitse. Joulujuhlia, glögejä ja muita tapahtumia on ollut töissä ja vapaalla ja nyt on ihana aloittaa joululoma. Siinä onkin hyvä syy piipahtaa Porvoossa aistimassa joulutunnelmaa ja ihailemassa kauniita vanhoja puutaloja. Yhdessä uniikissa puutalossa Kirkkokadulla sijaitsee FIG'S Fashion -vaateputiikki ja sieltä löytyy kyllä aina jotain ihanaa. Paljon eri brändejä, tyylejä, sekä loistava asiakaspalvelu ja henki <3 Yrittäjä Virpi on muodin ammattilainen ja aina niin tyylikäs! Kuvissa näkyvä Rosemunde hame on sieltä saatu, sekä kuviollinen Himalaya paita. Todella laadukkaita ja ajattomia vaatteita naisille. Paikka vaateputiikille on mainio, sillä se sijaitsee Fredrikan puiston kupeessa vanhan kaupungin laidalla. Kannattaa mennä ajan kanssa ja katsoa myös nettikauppa täältä www.figs.fi

It`s Christmas time and time to visit in Porvoo! Old houses, Christmas spirit and a very nice clothing store, FIG'S Fashion is full of brands for women. This place is a very unique because of the staff and customer service <3 Virpi, the boutique owner is a very nice person, very professional and she is always so stylish! The Rosemunde skirt and Himalaya shirt are gifts from FIG'S. Location for this boutique is very good. FIG'S is located on side of the Porvoo old town. You can shop also online. This is a link to the shop www.figs.fi 
I love the most Rosemunde and Minus brands! 
FIG'S putiikissa on myös kivoja takkeja, koruja, kenkiä ja huiveja. /
​You can find nice coats, jewellery, shoes and scarfs on FIG'S as well.
FIG'S & Virpi.
Picture

Rosemunde hame on todella monikäyttöinen ja olen yhdistellyt sitä monenlaisten yläosien kanssa, riippuen tapahtumasta ja tilaisuudesta. Tykkään yhdistellä ripauksen romantiikkaa, modernia ja klassista. Ajattelen, että mun pukeutuminen on sellaista klassista tyyliä modernilla otteella, jossa täytyy olla vähän romantiikkaa ja vintage henkeä. Usein se asu löytyy vain kokeilemalla ja ammattitaitoisella avulla. Itse en ajattele liikaa trendejä, vaan sitä, mikä tuntuu itselle sopivalta ja mukavalta.

I like modern, classic and vintage -style and its important that you feel good on your clothes. I don't want to wear just clothes what is trendy. Right colors, style, fit, and comfort are the main things. I am a mum, so everyday isn't the skirt day. On December I have been wearing lots of skirts because of the all kind of Christmas parties on work and on free time. 

FIG'S Porvoon Virpi on pukeutumisen ammattilainen ja se huokuu Virpistä kyllä ulospäin <3 Virpin putiikissa tulee sellainen olo, että olisi kiva kokeilla vähän kaikkea. Putiikki sijaitsee hyvällä paikalla Kirkkokadulla ja siitä on helppo jatkaa matkaa Porvoon vanhaan kaupunkiin ihailemaan kauniita puutaloja.

You might try all kind of clothes on FIG'S, because of the spirit of Virpi <3 The clothing boutique (a house) is a very beautiful place and you can go for a nice walk to the old town of Porvoo after shopping. You will find all the lovely coffee and tea -shops around the corner.
Asut // Outfits

Noisy May // Black shirt


​Himalaya // Shirt  *saatu/present

 
Rosemunde // Skirt  *saatu/present

Sisley // Coat

Aldo // Shoes
Ihanaa joulua!
Have a nice & a very warm Christmas!

​Heidi
]]>
<![CDATA[ITSENÄISYYSPÄIVÄN ATERIA JA HEMMOTTELUA RUOHONJUURESTA]]>Sat, 07 Dec 2019 22:00:00 GMThttp://modernimamma.com/blog/itsenaisyyspaivan-ateria-ja-hemmottelua-ruohonjuuresta* Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri Oy kanssa
* Sisältää tuotesijoittelua
Lohta kookoskermalla ja purjolla kuuluu suosikki ruokiini ja sen kanssa tehdään meillä aina perunamuussi mantelimaitoon. Lisänä oli vihersalaattia sekä paahdettuja pinjansiemeniä melonin kera. Ihan taivaallista ja helppo tehdä. Itsenäisyyspäivä on ollut perinteisesti meidän perheessä ihana kotipäivä. Illalla on aina katsottu linnan juhlia ja herkuteltu samalla. Tänä vuonna tehtiin ihana herkkupöytä illaksi ja skoolattiin alkoholittomalla juomalla. Skol Suomi ja oma koti!
Itsenäisyyspäivään kuului myös hemmottelu hetkiä, kuten jalkakylpyä ja kirjan lukemista, niin parasta! Olen testannut alkutalven ajan Ruohonjuuren luonnollisia tuotteita koko keholle. Flow -sarjan Hyaluronihapposeerumi, joka sisältää probiootteja ja Flow sarjan ruusuvesi  ovat mun suosikkeja ja niistä on paljon hyötyä kuivalle iholle. Mun kasvoihin tulee myös helposti finnejä ja seerumi on hoitanut ihoa hyvin. Sanoisin, että super terveystuote ainakin minulle ja vielä lasipullossa! Seerumin kanssa olen käyttänyt saman sarjan Mustikka kosteusvoidetta, ah, jo sana mustikka saa voimaan hyvin! Hyvin imeytyvä ja kosteuttava kasvotuote, jonka ei tohtisi loppuvan koskaan. Olen suihkautellut Flow kasvovettä varsinkin iltaisin ennen nukkumaan menoa kasvoille, dekolteelle ja hiuksiin ihanan ruusuisen tuoksunkin vuoksi. Kuka nyt ei haluaisi nukkua ruusun tuoksuisena <3
Biomedin Hidasta elämää Ashwagandha -ravintolisä on uusi tuttavuus minulle stressinhallintaan ja levollisempaan uneen. Sen sanotaan olevan hyväksi hengityselinten terveydelle ja sillä on paljon muitakin hyötyjä, mutta sitä ei suositella raskaana oleville tai imettäville, eikä lapsille. Ja me kaikki olemme yksilöitä, joten kannattaa aina keskustella omaa terveyttä hoitavan ammattilaisen kanssa. Itselläni on esimerkiksi suolistosairaus ja aikamoinen selviytyminen HELLP -oireyhtymästä (raskauden vaikea komplikaatio) vuonna 2013, joten keskustelen poikkeuksetta aina minua hoitavan lääkärin kanssa uusista ravintolisistä. Olen vuosien varrella kokeillut paljon erilaisia hoitoja ja ruokavalio on se kaikkein tärkein tapa hoitaa vaurioitunutta suolistoa. Minulle se tarkoittaa täysin viljatonta, lehmän maidotonta, sekä sokeritonta ruokavaliota. Hedelmien sokeria pystyn onneksi käyttämään, mutta kaikki irtokarkit, sokerikakut, pullat, sokerijuomat ja monet muut herkut olen joutunut jättämään pois. Suolisto ei yksinkertaisesti kestä niitä. Sen vuoksi olen opetellut tekemään juuri oikeanlaisia herkkuja itse, ilman lisättyä sokeria.
Flow, Mustikka puhdistusöljyvoide (Balm to milk cleanser) on aivan ihanan pehmeä ja syväpuhdistava ihonpuhdistustuote! Tuote muuttuu maitomaiseksi veden koskettaessa sitä ja on niin raikas että. Taikamainen tuote, jota ollaan lapsen kanssa ihmetelty iltarutiinien yhteydessä. WESTLAB kylpysuolat on olleet vapaapäivinä aivan ihania ja varsinkin näin unta arvostavana ihmisenä SLEEP -Epsom-kylpysuola on jasmiinin ja laventelin eteeristen öljyjen ansiosta taivaallisen hyvä tuote. Epsom-suola sisältää vielä magnesiumia, joka kuuluu muutenkin omaan lisäravinne -hyllyyn.  

Blogi postaus on tehty yhteistyössä Ruohonjuuri, Kamppi -myymälän kanssa.
Säteilevää joulun odotusta!

Heidi
]]>
<![CDATA[PIKKUJOULU ASU JA LETTI]]>Mon, 11 Nov 2019 15:28:05 GMThttp://modernimamma.com/blog/pikkujouluasu-ja-letti
Marraskuu on niin pimeää aikaa, että on helppo jäädä kotiin työpäivän jälkeen ja niin se arkena tahtoo ollakin. Lapsen kanssa touhuilua, ruoan tekoa ja siitä nauttimista kynttilän valossa. Pari keskeneräistä kirjaa yöpöydällä, neulomista, remonttia ja muuttolaatikoita pitkin lattioita. Niistä on mun marraskuun illat tehty. Ei se mitään, olen ajatellut. Kaikki järjestyy aikanaan, ehkä jouluksi. Kun on monta rautaa tulessa niin työssä kuin vapaa-ajalla, niin mikä ihanampaa, että voi välillä laittaa mekon, meikin ja hiukset kuntoon ja nauttia pikkujouluista. Pitkä mekko on mun mielestä aina hyvä valinta ja tämän mekon olen ostanut Italiasta www.nunalie.itNUNA LIE ja on kyllä ihan mun lemppari mekko <3

Mekko // NUNA LIE

Kengät // ALDO

Laukku // Vintage löytö

Little Christmas is a common party time with friends, workmates and with family in Finland. November is full of duties before Christmas. It is dark outside already 4 p.m. so it is easy to stay home after work, because the weather. Luckily we have our parties and lights and candles for home :)

The dress, NUNA LIE is from Italy and it is my favourite dress! I like it a lot, because of the pattern and colors. My nude high-heels are made with this dress. 

Dress // NUNA LIE

Shoes // ALDO


​The purse // Vintage
PictureMun lyhyet hiukset on letitetty löysähkölle letille, jota on sitten hieman venytetty sivuille. Hiukset on juhlavat, mutta ei liian laitetut, eli juuri mun mieleen! Täytyy sanoa, että tämä kampaus on ollut mun ehdoton suosikki jo monta vuotta. 

Letti kannattaa tehdä puhtaisiin hiuksiin ja laittaa esimerkiksi hieman hiuspuuteria, jotta saa kitkaa.The dress pictures with a model: Johanna Levomäki
johannalevomaki.blogspot.com/p/johanna_6.html
Ihanaa pikkujoulu aikaa! 
Happy Little Christmas!

Heidi
]]>
<![CDATA[SPA & SYYSKAUDEN IHONHOITOTUOTTEET RUOHONJUURESTA]]>Sat, 12 Oct 2019 16:34:27 GMThttp://modernimamma.com/blog/spa-syyskauden-ihonhoitotuotteet-ruohonjuuresta*Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri Kamppi myymälän kanssa
*Commercial cooperation with Ruohonjuuri Kamppi store
WELEDAn Skin Foodin tuotteet, jei! Syksy ja kylmemmät ilmat tekevät ihon kuivemmaksi ja olen saanut testata syksyn ajan Ruohonjuuresta saatavaa luonnollista WELEDA ihonhoitosarjaa. Aamut ovat alkaneet rasvauksella ja illat ovat myös päättyneet rasvaukseen :) Pidän näistä tuotteista koostumuksen, helpon käytön ja miedon tuoksun vuoksi ja jatkan ehdottomasti näiden parissa koko pitkän talven. Olen aiemmin käyttänyt ilmeisesti ihan vääriä rasvoja, koska nyt iho tuntuu sille, kuin olisin käynyt kasvohoidossa joka päivä! Iho on raikas, puhdas, kuulas ja ravittu! Täytin äskettäin 38 vuotta - vielä siis nuori ;) En ole ajatellut vielä sen enempää ryppyvoiteita, kuin mitään muutakaan sen ihmeellisempää. Ajattelen, että luonnolliset tuotteet, terveellinen elämäntapa, uni, veden juonti ja mielekäs arki riittää myös ihonhoidossa. Ai niin, ja sauna! Omat sauna -"höyrytys hoidot" ensin ja sitten kevyt rasvaus tällaisten ihanien WELEDA Skin Food -tuotteiden kanssa on niin parasta. 

Blogi postaus on toteutettu yhteistyössä Ruohonjuuri, Kamppi myymälän kanssa ja tuotteet on saatu lahjaksi heiltä.

SPA & WELEDA SKIN FOOD FROM RUOHONJUURI KAMPPI

Autumn-skin is quite dry and now I have found natural cosmetic products from Ruohonjuuri, Kamppi store <3 Brand is WELEDA Skin Food and you can find the different types of products just for your skin. I use the products on mornings, after sauna and spa and before sleeping. I think my skin is like after facial treatment, when I use Weleda Skin Food. My 38th birthday was just in September and I have never used any "wrinkle products". I think, you just need natural products, happy & healthy lifestyle, good sleep, drink enough water and sauna of course! Sauna is my one of the favourite places on the earth. So, sauna, bath and Weleda Skin Food <3

The blogpost is made with cooperation Ruohonjuuri Kamppi store and the products are gifts from them.

You can find the Weleda Skin Food products here: www.ruohonjuuri.fi/search/?q=skin+food
Good morning!
Weleda lip butter - best for lips!
WELEDA Skin Food!
WELEDA moisturising skin care for face & body - Taken at spa trip <3
Skin Food, Body Butter (vartalo voi, pyöreä purkki) on todella riittoisa, levittyy vaivatta ja sopii erittäin hyvin kuivalle iholle - ja minulla on todella kuiva iho talvisin! Ihan ehdoton suosikki tuotteeni siis. Tämä ihanuus sisältääkin luonnon raaka-aineita: shea voita, kaakao voita, keto-orvokin, kamomillan, sekä kehäkukan uutetta. Avot! Kamomillateetä ja rasvaa kehiin siis ilta suihkujen jälkeen. 

Skin Food, Lip Butter, huulivoide on mahtava, koska se hoitaa rohtuneita huulia hienosti ja on ennenkaikkea kätevä. On kyllä erinomainen huulirasva, koska antaa myös kiiltoa, jota huulirasvat ei yleensä tee. Tuoksu tulee eteerisistä öljyistä, josta pidän todella! Aivan paras luonnonkosmetiikka huulirasva.

Skin Food Light on juuri se tuote, jonka haluaa ottaa mukaan kylpylään ja matkoille, koska se käy koko kehon rasvaukseen ja lapseni pitää siitä myös. Koko on sellainen, että se menee kätevästi monenmoiseen laukkuun arjessa ja viikonloppuina. Ihanan kevyt, raikas, helppo ja koko perheelle sopiva tuote <3

Weledan Skin Food on klassikko voide ja erinomainen kaikkien kuivien kohtien, kuten kantapäiden, ihottumien ja superkuivien käsien voide. Koostumus on paksumpi ja se on loistava tuote todella kuivalle iholle! Weledan Skin Foodin tuotteet ovat todellisia luonnonkosmetiikan kauneus tuotteita!

Linkki Ruohonjuuren nettikauppaan: www.ruohonjuuri.fi/search/?q=skin+food
Spa & sauna- weekend, thank you <3
Green, natural and easy to use - Weleda Skin Food products for face, lips & for whole body.
Skin Food, Body Butter is long lasting and easy to use. It is so soft to put for your skin and there is also chamomile in it. I like to drink chamomile tea before sleeping and this is my "nightmoisturising cream". Skin Food, Lip Butter is my favourite lip butter - let it shine! Skin Food Light moisturising is fresh, light and very easy to use with whole family - just love it! Skin Food Light cream was taken to the spa trip and now it´s my weekend cream :) The ​Weleda Skin Food moisturising cream is for very dry skin and you can use it also for face. I think, the wintertime is more easy with these products <3
Green, soft and sunny autumn for you!
Heidi
]]>
<![CDATA[LUONNOLLISET ÖLJYT JA PESUAINEET RUOHONJUURESTA]]>Fri, 20 Sep 2019 21:00:00 GMThttp://modernimamma.com/blog/luonnolliset-oljyt-ja-pesuaineet-ruohonjuuresta4323264*Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri Kamppi myymälän kanssa
*Commercial cooperation with Ruohonjuuri Kamppi store
Muutimme vasta perheen kanssa uuteen kotiin ja uusille luonnollisille pesuaineille, öljyille, diffuuserille ja pyykkietikalle oli tarvetta. Olen pessyt pyykit nyt Ecoverin laventelin tuoksuisella pyykinpesutiivisteellä. Ihana uusi tuttavuus ja sarja onkin Ecocert-sertifioitu. Uudet tuoksut tekevät muutosta ja uuden kodin putsauksesta paljon kivempaa! Varsinkin treeni vaatteet kaipaavat pesuaineen lisäksi luonnollista tuoksua, joten tämä ihana OLE HYVÄ -piparminttu pyykkietikka on toiminut hienosti. Etikka on kotimainen ja ekologinen, jonka olemassa olosta sain vasta tietää! Koko on myös sellainen, ettei se lopu heti. Treenivaatteet tuoksuvat luonnollisesti hyvältä, ovat pehmeitä, sekä värit kirkkaita. Käytän etikkaa myös lakanoille ja pyyhkeille.

​Blogi postaus on tehty yhteistyössä Ruohonjuuri Kamppi myymälän kanssa ja tuotteet on saatu lahjaksi heiltä.

NATURAL OILS AND DETERGENTS FROM RUOHONJUURI

We just moved to a new home in Helsinki. Our home is quite a mess right now and I really want to clean it with  natural detergents. There is also a lot of clothes to wash everyday. My new finding is Ecover lavender laundry detergent. It is vegan and biodegradable product. I use also OLE HYVÄ laundry vinegar, especially with running, gym and yoga -clothes. The scent of a peppermint vinegar is fresh and clean. Size of the bottle is very good (600 ml), so you don't have to buy right away the new one. I use it also to the sheets and towels. 

The blog post is made with cooperation Ruohonjuuri Kamppi store and the products are gifts from them.

Joogaa Puhdas + Ultra Sonic Aroma Diffuuserin kanssa - Yoga with Puhdas + Ultra Sonic Aroma Diffuser
Pidän siitä, että voin laittaa diffuuseriin sopivalta tuntuvaa eteeristä öljyä ja tehdä harjoituksen rauhassa. Näin äitinä, ne hetket löytyvät hieman suunnittelemalla aikatauluja. Tämän hetken öljy suosikkejani ovat Frantsilan sitruunaa aamuihin, laventelia iltoihin, sekä katajaa keskipäiviin. Mikä sen ihanampaa, kuin käyttää Puhdas + Aroma Diffuser Ultra Sonic - kauniisti muotoiltua diffuuseria jooga hetkiin. Nykyään diffuuseri on kyllä päällä muulloinkin. Puhdas + diffuuseri on kyllä hieno ja sopii mielestäni monenlaiseen sisustukseen. Suora linkki Ruohonjuuren verkkokauppaan: www.ruohonjuuri.fi 
​sekä diffuuseriin: www.ruohonjuuri.fi/diffuusori-eteerisille-oljyille-400-ml-puhdas-6430050008444

 I like using different oils at diffuser, when I do my own yoga and meditation. These moments needs a little bit more planning as a mum of young child. I like the lemon in the mornings, lavender at evenings and juniper on daytime. This amazing Puhdas + Aroma Diffuser Ultra Sonic 
fits to the decoration and it has a very steady steam. You can take a look to a Ruohonjuuri shop here: www.ruohonjuuri.fi/in-english/
Puhdas + Ultra Sonic Aroma Diffuuseri tuottaa höyryä tasaisesti ultraääniaaltojen avulla. 
Eteeriset öljyt taipuvat moneen ja varsinkin laventelilla on hyviä vaikutuksia iltaisin. Laventeli rentouttaa ja rauhoittaa, sekä tasapainottaa kehoa ja mieltä. Lapseni pyytää myös usein, että laittaisin diffuuserin päälle, jos se ei jostain syystä ole. Sitruuna antaa kivasti energiaa aamuisin ja kataja on raikas ja auttaa kolotuksiin. Katajan marjojen tuoksun sanotaan edistävän kehon nesteiden virtailua ja lievittävän kipua lihaksissa ja nivelissä. 

Lavender is good for calm down and balance your mind and body. Lemon gives you energy and it`s good for mornings. Juniper is for painful muscles and joints. 
Luonnolliset ecover -pesuaineet, sekä OLE HYVÄ -pyykkietikka ovat tulleet jäädäkseen!
Sitruunan tuoksuinen Ecover essential (500 ml) yleispuhdistusaine on toiminut koko kodin puhdistajana niin sisällä kuin osittain parvekkeellakin. Tuote on 95 % luonnollinen ja vegaaninen valinta. Tuoksu on niin kiva, että olen jäänyt siivoukseen nyt hieman koukkuun. Uudessa kodissa tekee vaan mieli puunata kaikki paikat perusteellisesti.

Ecover essential (500 ml) lemon detergent is for whole apartment and balcony. I have used this product for daily cleaning and for some areas at the balcony. It is 95% natural and vegan product. Scent of Italian lemon is just a great for home
Puhdas parveke ja luonnolliset tuoksut! Clean balcony and scent of lemon and flowers!
Kukkivaa ja tuoksuvaa syyskuuta!
Relaxing September!

Heidi
]]>
<![CDATA[MUUMIMAAILMA JA IHANA YYTERI]]>Fri, 30 Aug 2019 21:00:00 GMThttp://modernimamma.com/blog/muumimaa-ja-ihana-yyteri
Moominworld in Naantali, let´s go!
Water around and place like this can be only at the Moominworld.
Kesän viimeinen reissu tehtiin perheen kanssa Porin Yyteriin ja Naantalin Muumimaailmaan. Muumimaailmassa ei voi muuta kuin hymyillä, niin hauska paikka se vaan on. www.muumimaailma.fi 

Sää oli loistava ja nämä paikat, ah, niin ihanat! Porissa muutaman kerran käyneenä, on vaan päästävä hiekkarannalle, meren ääreen. Rannalla kun juoksee aamulenkin, niin päivästä ei voi tulla kuin hyvä! Lenkin jälkeen nopea suihku ja matka jatkui Naantaliin ja ihanaan Muumimaailmaan :) Se oli viimeistä päivää auki ja tunnelma oli suorastaan katossa. Paljon nähtävää ja koettavaa, laulua ja haleja Muumien kanssa <3 Parasta näissä reissuissa on lapsen ilo. Suunnaton ilo ja riemu, kun saa nähdä ihan oikeat Muumit ja heittää yläfemmat ja halata....ihan jokaista hahmoa. Muistetaan me aikuisetkin halata enemmän <3

MOOMINWORLD AND YYTERI IN FINLAND

Family trip to the Moominworld and to the Pori, Yyteri, was the last one trip on this summer.....oh, it is really September now! We were in Pori, Yyteri and in Naantali. There is a great great Moominworld in Naantali. It is a magical place to visit. This kind of weekend trips are so nice, because you can see the joy on your children's face. My kid wanted to give hugs for every Moomin and made the highfives with them. Could we adults just sing and give lovely hugs too, more often?             
​                                                                              
To the Moominworld:
www.moominworld.fi

In Pori I really loved the ocean in Yyteri and running by the sea. After running, it was a quick swimming to the ocean and shower and towards to the Moominworld. I was swimming with my children and we were like wohooooo on the ocean. My hub was working in Pori on Saturday and me and my son were exploring in Pori. It was a fun day with play, sun, animals, flowers, ice-cream and joy. What a trip and just one weekend!

 

Thank you Moominworld :)
In Pori I really loved the ocean and the beach in Yyteri and running by the sea. After running, it was a quick swimming to the ocean and shower and towards to the Moominworld. I was swimming with my children and we were like "wohooooo" on the ocean. My hub was working in Pori on Saturday and me and my son were exploring in Pori. It was a fun day with play, sun, animals, flowers, ice-cream and joy. What a trip and just one weekend!
Yyteri beach <3
Yyteri beach in Pori is one of my favourite beach in Finland.
Flowers!
Running by the sea <3
So sweet alpaca .
Yyteri beach, running route.
Play and fun!
Fresh and clean nature, the best <3
Have a nice September! 

​Heidi
]]>